Ay Caray!
   MEXICAANSE FOODTRUCK & CATERING   

Over Ay Caray!

De man achter Ay Caray! is Gabriel Orozco Arellano, geboren in Guaymas, Sonora in Mexico (1972). Al op jonge leeftijd gaat hij aan de slag in het restaurant van zijn oom: La Hosteria de Santo Domingo, het oudste en bekendste restaurant van Mexico-Stad. Het restaurant kent vele bekende Mexicaanse gasten: zangers, acteurs en zelfs enkele presidenten van het land zijn er geweest! Hier leert Gabriel alle kneepjes van het vak: van afwasser tot ober, en uiteindelijk als kok. 

Op zijn 28e is het tijd voor iets nieuws: hij verhuist naar Oaxaca, waar hij de succesvolle bar/dancing Freebar start. Deze krijgt zelfs een vermelding in de Lonely Planet! Daarnaast komt hij in aanraking met de Oaxacaanse keuken, bekend om de grote variatie aan ingrediënten en gerechten. 

In 2007 ontmoet hij in Oaxaca zijn toekomstige vrouw Stéphanie, uit Nederland. Voor de liefde verhuist hij naar Amsterdam waar hij al snel als kok terecht kan in één van de eerste Mexicaanse restaurants van de stad: Roses Cantina, in de Reguliersdwarsstraat. 

Na jaren bij Roses Cantina gewerkt te hebben en na enkele periodes in andere restaurants (o.a. De School en Deer Mama), wordt het tijd om weer iets voor zichzelf te beginnen. Omdat hij regelmatig gevraagd wordt om de catering te verzorgen bij particulieren en bedrijven, én door zijn achtergrond, ligt ‘iets in horeca’ voor de hand. 

Met zijn foodtruck Ay Caray! gaat Gabriel nu het land door en verzorgt hij heerlijke en authentieke Mexicaanse gerechten tijdens feesten, partijen, borrels en grotere evenementen. Daarnaast is hij vaste foodspecialist bij cateringbedrijf The Food Line-Up, dat grootschalige evenementen organiseert door heel Nederland.